Kredi Kartı Başvurusu

Halkbank Kredi Kartı Başvurusu Telefonla ve İnternetten (Paraf)

Bu yazıda Halk Bankası'nın Kredi Kartı ürünü olan Paraf Card'ın özelliklerini ve bu ürüne nasıl başvurulduğunu açıkladık. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Halk Bankası kredi kartı başvurusu yapmak için sms servisini, çağrı merkezini ve internet şubesini kullanabilirsiniz. Bu kanallarla başvurulabilen kart çeşitleri Paraf ve Parafly’dır. Cepten nasıl başvuru yapıldığını görmek için alttaki başlığı inceleyiniz:

Halk Bankası Cepten Kredi Kartı Başvurusu

Başvuru için kimlik numarası ve gelir bilgisi gereklidir. İstediğiniz kart türüne göre PARAF veya PARAFLY yazıp aralarda boşluk bırakarak kimlik numaranızı ve gelir bilginizi yazıp 3452’ye gönderiniz. Örnek başvuru mesajları:

PARAF 12345678912 3000

PARAFLY 12312312312 2500

İnternetten Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halk Bankası müşterileri internet bankacılığına giriş yaparak online kredi kartı başvurusu yapabilirler. Müşteri olmayanlar bu bağlantı üzerinden hızlı başvuru yapabilirler: https://www.paraf.com.tr/tr/hizli-basvur.html

DİKKAT: İnternetten başvuru yapabilmeniz için kimlik bilgilerinizi paylaşmanız gerekir. Bu sebeple başvuru sayfasının gerçek ve güvenilir olduğundan emin olun. Yukarıda paylaştığımız bağlantı Halk Bankası’nın resmi web sayfasına aittir ve güvenlidir.

Diğer Başvuru Kanalları Nelerdir?

Halkbank kredi kartı başvurusu telefonla yani 0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog aracılığıyla da yapılıyor. Bunun dışında direkt şubeler üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Şubeler müşteriden kimlik ve gelir belgesi istemektedir.

Diğer bankaların daha avantajlı kredi kartı ürünleri bulunuyor. Detaylı bilgi almak isterseniz tıklayın: https://yatırımhaber.com/kredi-karti-basvurusu/

Paraf Card’ın Özellikleri Nelerdir?

  • Paraf üyesi veya Visa /MasterCard  sembolü bulunan bütün iş yerlerinden yapılan alışverişlerde paraf para kazandırır. 1 paraf para 1 TL’ye eşittir.
  • Paraf paralar üye iş yerlerinde nakit gibi kullanılabilir.
  • 50 TL’ye kadar olan harcamaları temassız özelliği ile ödeyebilirsiniz.
  • Paraf anlaşmalı mağazalardan yapılan alışverişlere ek taksit yapma ve taksit erteleme gibi özellikler getirilmiştir.
  • Kart üzerinden peşin olarak yapılan harcamaları sonradan 12 aya kadar taksitlendirmek mümkündür.
  • Tüm faturalar için otomatik ödeme talimatı verilebilir.  Fatura ödemeleri için işlem ücreti alınmaz.
  • Aidat, kira ve eğitim gibi konulardaki ödemeler için otomatik ödeme talimatı verilebilir. Bu ödemeler 12 aya kadar taksitlendirilebilir. Ancak bu tip ödemelerden en az %1 oranında komisyon ücreti kesilecektir.
  • Mevcut kart borcunuzu yapılandırarak 12 aya kadar taksitlendirmeniz mümkündür. Uygulanan faiz oranı %1,60′tır. 1000 TL’lik borcu 12 aya bölerek öderseniz vade sonunda cebinizden 1.129,15 TL çıkar.
  • HGS yükleme talimatı verilebilir.
  • Dolar cinsinden yapılan alışverişlerin ekstresi ayrıca düzenlenir ve müşteriye Dolar ekstresi olarak iletilir.
  • 200 TL’den 15.000 TL’ye kadar nakit avans çekebilirsiniz. Avans tutarı 12 aya kadar vadelendirilir. Nakit avans için belirlenen güncel faiz oranı %1,35 ve %1,60 arasında değişir. 1000 TL’lik nakit avans için örnek ödeme tablosu alttaki gibidir:
Taksit Sayısı (Ay)Taksit Sayısı (Ay)Toplam Ödeme Tutarı
3%1,601.038,64 TL
6%1,60 1.068,26 TL
9%1,351.082,73 TL
12%1,60 1.129,15 TL

Halkbank’ın güncel komisyon ve faiz rakamlarına buradan ulaşabilirsiniz: https://www.paraf.com.tr/tr/parafi-taniyin/Taksitli-Nakit-Avans.html

  • Paraf Günüm adlı kampanya ile her ay bir gün müşteriye özel %5 indirim, artı 4 taksit, 2 ay erteleme, veya 5 kat paraf para veriliyor. Bu avantajlardan sadece biri seçilebilir. Müşteri istediği günü seçebilir.
  • Hava alanı transfer hizmetlerinde %10 ile %20 arasında indirim yapılmaktadır. Bu hizmet Paraf Platin ve Parafly kart türleri için geçerlidir. Parafly hakkında detaylı bilgiye başka bir yazıda değineceğiz.
  • Artan Parafpara özelliğini kullanarak, belirlenen düzeyin üzerinde yaptığınız alışverişler için ekstra parafpara kazanabilirsiniz.
  • Kartınızdan birikimli altın hesabınıza ayda bir veya 3 ayda bir olarak ödeme talimatı verebilirsiniz. Bu kapsamda komisyon ücreti alınmaz. Alt sınır 1 gram altındır.
  • Aynı şekilde birikimli mevduat hesabına da en az 3 ay en çok 10 yıl boyunca birikim talimatı verebilirsiniz. Alt sınır 50 TL/$/€ olarak belirlenmiştir.
  • Tek seferde yapılan ve 150 TL tutarında olan alışverişlerde İspark’tan ücretsiz otopark hizmeti alabilirsiniz.
  • Paraf üyesi marketlerden paraf posları üzerinden yapılan alışverişlerde ayda 25 TL’ye kadar indirim yapılmaktadır.
  • BKM Express ile internetten güvenli ve kolay alışveriş yapabilirsiniz.

Kart şifrenizi sms ile kolayca alabilirsiniz. Şifre işlemleri için alttaki bağlantıya tıklayınız: https://yatırımhaber.com/halkbank-sms-ile-kredi-karti-sifresi-alma-islemi-nasil-yapilir/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu